Meny Asplunden

Lunch v 26 Restaurang Asplunden kl. 11-13.30

Inkl. salladsbuffé, smör & bröd, vatten & kaffe/te 100 kr

 

Måndag:

Kycklinglår BBQ med rostad potatis och tzatziki

Isterband med stuvad potatis och rödbetor

Bakad fiskfilé med rödbetor, kapris, dill och brynt smör

Gratinerad cannelloni med fänkål och tomat

 

 

Tisdag:

Helstekt fläskkarré provencale med örtsmör och råstekt potatis

Pannbiff med gräddsås, pressgurka, lingon och potatis

Ugnsbakad fiskfilé med räkor, dill och vitvinssås

Bakad sötpotatis med kesoröra och picklad rödlök

 

Onsdag:

Lågtempererad kalvrostbiff med fransk potatissallad, rostad lök och rödvinssås

Wokad fläskfilé med ingefära, chili, koriander och basmatiris

Kräft- och ostgratinerad fiskfilé med kokt potatis och skaldjurssås

Ugnsomelett med stuvad svamp

 

Torsdag:

Italienska kalvfärsköttbullar med färskpotatis och tryffelsky

Biff stroganoff med ris

Panerad fiskfilé med gubbröra, kokt potatis och brynt smör

Sparris- och ostpaj

 

Fredag:

Pljeskavica med råstekt potatis och tillbehör
Spansk fiskgryta med saffransaioli
Gnocchi med het tomatsås och riven grana padano