Företaget

Affärsidé

Företaget Steiner Öster Restaurang AB har specialiserat sig på uppdragsrestauranger som ställer höga krav på såväl personal- som representationsmåltiden. Att arbeta nära uppdragsgivaren och vara en viktig del i dennes dagliga verksamhet är vår målsättning. Vi skall inte bli störst i Stockholm men vi skall uppfattas som bäst i såväl service, matlagning som engagemang.

Ägare

Tommy Söderling och Jan-Erik Andersson har jobbat inom restaurang branschen sedan vi gick ut restaurangskolan 1981. Vi har en solid bakgrund inom restaurang branschen och har jobbat utomlands i flera år. Vi var konsulter för utbildningen för lokala kineser som skulle jobba  i restaurangen,  för det berömda hotellet Golden Flower Hotel i Xian i Kina som är världskända för sin terrakotta armé.

Vårt gemensamma ledarskap har givit såväl uppdragsgivare som vår personal stor tilltro till företaget och dess verksamheter. Ledarskapet i vårt företag har för avsikt att skapa en miljö för anställda och gäster som leder till effektivare beslutsvägar, större flexibilitet och snabbare anpassning till ändrade förutsättningar.

Referenskunder

  • Svenska Frimurareorden
  • Statoil
  • Restaurang Asplunden (vita huset )
  • Svenskt Näringsliv

Historik

Steiner Öster Restaurang AB (sorest.se) har drivit uppdragsrestauranger i Stockholm sedan 1950 talet. Vårt namn har vi efter företagets grundare Steiner Öster som under många år varit en synnerligt uppskattad kompanjon. Vårt företag har under dessa år haft förmånen att få servera allt från den dagliga personallunchen till middagar för nobelpristagare, presidenter, premiärministrar och kungligheter.
Dun & Bradstreets kreditrankning har tilldelat sorest.se AAA, vilket är högsta kreditvärdighet.